Susanna Pelkonen

Tärkeintä pigmentointien teossa on asiakkaan ja tekijän välinen luottamus. Asiakkaan pitää luottaa siihen, että pigmentoinnit tekee alan ammattilainen.

Luottamus luodaan jo ensimmäisellä tapaamisella, yhdessä pigmentointeja suunniteltaessa. Kun pigmentoinnit suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, päästään varmasti hyvään lopputulokseen. Voidaankin hyvin sanoa, että hyvin suunniteltu on puoliksi valmis.

Olen koulutukseltani farmanomi ja olen ennen kestopigmentointiuraani työskennellyt parturi-kampaajana ja tatuoijana.

Etenkin tatuointipuolen osaaminen näkyy kaikessa työssä: Tunnen hyvin erilaiset ihopinnat ja ihokerrokset ja tiedän, miten erilaiset ihot ja värit toimivat yhdessä. Korostan kaikessa tekemisessä hyvää hygieniaa. Kaikki työvälineet ovat puhtaita, ja ne on joko desinfioitu tai steriloitu.

Olen myös perehtynyt erittäin hyvin pigmentointiväreihin. Tiedän täsmälleen, mitä laitan asiakkaan ihon alle ja voin siksi hyvällä omallatunnolla tehdä hoitoja myös allergisille ihmisille.
”On sanoin kuvaamattoman hienoa nähdä se ilo asiakkaan kasvoilla, kun hän katsoo peilistä toimenpiteen jälkeen ja näkee lopputuloksen. Entiset eriparia olevat kulmakarvat ovat tipotiessään.”

Lämpimästi tervetuloa pigmentointeihin!
Susanna

TILAT & TYÖSKENTELY

Hoitolani Helsingin Hermannissa on rauhallinen ja viihtyisä. Pääset paikalle helposti omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä.

Koska puhtaus ja hyvä hygienia ovat erittäin tärkeitä asioita kestopigmentointien teossa, on ne huomioitu tarkasti. Myös kaikki työvälineet ovat puhtaita, ja ne on tarpeen mukaan desinfioitu tai steriloitu.

Kaikki hoidot ovat turvallisia ja ne tehdään sinun ihoasi kunnioittaen. Saat hoidon jälkeen tarkan opastuksen kotihoitoon. Saat kotihoito-ohjeet itsellesi myös kirjallisena. Ohjeita noudattamalla pigmentointi pysyy hyvänä mahdollisimman pitkään.

Varaa aika